Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri ve Fen işleri Müdürlüğü saha çalışmalarını hızlandırdı.

Ekiplerin soğuk hava şartlarına karşın çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Mesai arkadaşlarım haftalık olarak programlarını yaparak çalışmalarını bu yönde sürdürüyor” dedi.

Temizlik İşleri ve Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin de bu anlamda sıkı bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Başkan Elif Köse, “ Tüm ilçede günlük olarak konteynırların düzenli olarak alınıyor. Ekipler ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Bununla birlikte bazı vatandaşlarımız çöplerini konteynır ve çöp kovası yerine yollara, kapı önlerine ya da kaldırımlara bırakıyorlar. Her zaman söylediğim gibi çok daha temiz bir Safranbolu’yu halkımızla birlikte geleceğe taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Çalışma Programı Haftalık Olarak Yapılıyor

Başkan Köse şöyle devam etti, “Müdürlüğe bağlı ekipler, kentin çeşitli bölgelerinde kaldırım yenileme, bordür döşeme ve yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.Rutin hizmetlerin yanı sıra acil bakım ve onarım gerektiren yol, kaldırım gibi alanlara hızlı bir şekilde müdahale edildiğini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse,” Müdürlüklerimiz, haftalık olarak çalışma programı yapıyor. Programa bağlı kalmaya gayret gösteriyorlar. Bununla birlikte vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda acil yapılması gerekenleri de tamamlıyorlar” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Barış Mahallesi’nde bulunan yolun bakım ve onarımın kısa sürede tamamlandığını sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Elif Köse, “Ekiplerimiz, olabildiğince hızlı bir şekilde müdahale ederek yolu kullanıma kazandırdılar. Bununla beraber diğer personelimiz ise tamir gerektiren kaldırımlarda yenileme çalışması gerçekleştiriyor.  Bu anlamda tüm personelime kolaylıklar diliyor, her anlamda desteklerini esirgemeyen vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 

Editör: Haber Merkezi