Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli bölgelerinde çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü Esentepe, Aşağı Tokatlı, Hüseyin Çelebi, Cami Kebir ve Bağlarbaşı Mahallelerinde yol açma, taş duvar ve kaldırım yenileme, asfalt kesme, karo taş ve parke tamiri gibi işlere devam ederken; Park ve Bahçeler Müdürlüğü ise yabani ot temizliği, oyun alanları tamiratı ve fidan dikimi yapıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü de günlük rutin çöp toplamanın yanı sıra yol yıkama ve mıntıka çalışmalarına devam ediyor.

Belediyenin tüm birimleri ile 7/24 görev başında olduğunu belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Her hafta gerçekleştirdiğimiz müdürler toplantısında yaptığımız çalışmaları değerlendirip, yapacağımız işleri plânlarken; diğer yandan vatandaşlarımızın taleplerinin yerine getirilmesi için büyük çaba sarf ediyoruz.” dedi.

Daha güzel bir Safranbolu için var güçleri ile hizmete devam ettiklerini kaydeden Başkan Köse, “Bu sıkı çalışma temposunda en büyük kuvvetimiz ise bizlerden desteklerini ve dualarını esirgemeyen vatandaşlarımız. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, personelimize kolaylıklar diliyorum.” diye konuştu. 


 

Editör: Haber Merkezi