Hizmet İş Sendikası Karabük Temsilcisi Rıza Taşdelen dün akşam geçirdiği ani rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Sol kolunda uyuşma ve halsizlik şikayeti ile gittiği Özel Medikar Hastanesinde yapılan tetkikler sonucu, sabah erken saatlerinde anjiyo oldu.

Kalp rahatsızlığı tespit edilen Taşdelen’in sağlık durumunun iyi olduğu ifade edilirken, yarın sabah taburcu edilebileceği de belirtildi.

Bilindiği üzere Karabük Belediyesinde yaklaşık 750 işçi ile ilgili Belediye İş Sendikası ile Hizmet İş Sendikası arasında kıyasıya üye kayıt çalışmaları ve yetki mücadelesi yaşanıyor.

Karabük Belediyesinde önümüzdeki 30 Haziran tarihinde başlayacak olan Toplu İş Sözleşme takviminden 120 gün önce yetki başvurusu yapılıyor ve buna göre 3 Şubat tarihinde her iki sendika arasında üye kayıt çalışmaları son bulacak.

Hizmet İş Sendikası’ndan yapılan açıklamada, Karabük temsilcisi Rıza Taşdelen’in en kısa sürede görevinin başında olacağı ve üye kayıtları ile saha çalışmalarının aralıksız devam ettiği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi