Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel’in 20 yıllık sendikacılık deneyiminin ardından Genel Başkanlığa adaylığını açıklamasının ardından destek ziyaretleri devam ediyor.

Özçelik İş Sendikası Karabük Şubesinde tebrik ziyaretlerini kabul eden Recep Akyel’i bugün de onlarca kurum, kuruluş ve siyasi parti temsilcileri gelerek, desteklerini bildirdiler.

İlk olarak Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Burak Kara ile yönetim kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Abidin Ertekin  ile yönetim kurulu üyeleri, Karabüklüler Derneği (KARDER) Başkanı İsmail Özer ile yönetim kurulu, AK Parti Yenice İlçe Kadın kolları Başkanı Elçin İncebacak ile yönetim kurulu üyeleri, Öz Büro İş Sendikası Karabük Temsilcisi Yılmaz Temel, Milliyetçi Hareket partisi Karabük İl Başkan Vekili Cenk Gedikoğlu, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe, Safranbolu İlçe Başkanı Erkan Canözü, MHP Eskipazar İl Genel Meclis Üyesi Sırrı Şen, Karabük Belediye Meclis Üyesi Şahin Karataş, İl ve İlçe Yöneticileri, Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Dernek başkanı Mehmet Özen ile Mahalle Muhtarları, İYİ Parti  Karabük İl Başkanı Erol Serin ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Deva Partisi Karabük İl Başkanı Yusuf Aydın İl Yönetim Kurulu Üyeleri,Yenice  AK Parti Gençlik kolları Başkanı Ramazan Örenli ve yönetim kurulu Özçelik İş Sendikası 15. Dönem Genel Başkan Adayı Recep Akyel’e destek ziyaretlerinde bulundular.

Akyel “Memleketim Karabük’te bana karşı gösterilen teveccühten son derece memnun kaldım. Bana gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı herkesten Allah razı olsun.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi