IMG_5584Yeni görevine başlayan Türk Tabipleri Birliği Karabük Tabip Odası Başkanı Dr. Gökhan Aksakal Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Karabük’te olmaktan memnun olduğunu ifade eden Sayın Aksakal; “Karabük Tabip Odası olarak ilk amacımız, Karabük’ te bulunan meslektaşlarımızı bir çatı altında toplamak. İş huzuru ve iş barışını sağlayarak sağlıkta bütünlüğü oluşturmaktır. Üniversitemiz ve Karabük’te bulunan tüm sağlık personelleriyle beraber Karabük’ün sağlık problemlerini ortadan kaldırmak için biz sağlıkçılar olarak elimizden geleni yapacağımızı düşünüyoruz. Arkadaşlarımın gözlerinde bu amacı görüyorum. Karabük’te olan son zamandaki değişikliklerle Karabük’ün sağlık alanındaki kalitesini, daha ileriye taşıyacağız. Üniversitemiz hızla büyümekte ve Karabük’ün sağlığındaki büyümede Üniversitemizin motor güç olacağına inanıyorum.  Bu konuda hızlı atılımlar da başladı bu yüzden kendi adıma çok mutluyum.” dedi.

Yeni görevinde Karabük Tabip Odası Başkanı Dr. Gökhan Aksakal’ a başarılar dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal; “İnşallah görev süresince çok güzel çalışmalara birlikte imza atarız. Biz Karabük Üniversitesi olarak Tıp Fakültemizi açtık. Siz de yakından takip ediyorsunuz ki öğrencilerimiz Zonguldak’ta eğitimlerine devam ediyorlar. Benim de en büyük arzum Zonguldak’ta eğitim alan öğrencilerimizin eğitimlerini Karabük Üniversitesi’nde devam ettirmeleridir. Bunun için de çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.  Bu zamana kadar öğrencilerimi Karabük’e getiremeyişimin nedeni Karabük’te bir Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin olmayışıydı. Fakat şimdi oldukça güzel bir bina ile resmen açılmasa da; Karabük Üniversitesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi hizmete girdi. Önümüzdeki günlerde de resmi açılışı gerçekleşecektir.  2014-2015 eğitim öğretim yılının Karabük’te devam etmesi için gerekli başvuruları YÖK’e yaptık inşallah talebimiz uygun görülürse önümüzdeki yıl sizin meslektaşlarınızı Karabük’te eğitmeye başlayacağız. Ben Karabük’te şunu gözlemliyorum. Burada sağlık alanındaki gelişmeler çok hızlı ilerlemekte ve müthiş bir gelişme göstermektedir. Sizlerle iyi ilişkiler içerisinde devam edersek de bu gelişmeler ilerleyen zamanlarda da şüphesiz ki devam edecektir. Ben tekrardan yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ederek başarılarınızı devamını diliyorum.” dedi.

Nezaket ziyareti iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi