Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun’dan Rektörümüze Nezaket Ziyareti


DSC_0001Ovacık’ın yeni Belediye Başkanı Mustafa Dursun Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun; “Sayın Rektörümüzü yakinen tanımak benim için onur ve şereftir. Sayın Rektörümüzün Karabük’e kazandırdıklarını yakından takip ediyorum. Bir gerçeği üstüne basarak söylemek isterim ki, Rektör Hocamız Karabük’te Karabüklünün gönlünde tahtını kurmuş. Allah ondan razı olsun. Daha da güzel hizmetleri Karabük’e, Karabük Üniversitesi’ne getireceğine inanıyorum.” dedi.

Nazik ziyaretleri için Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun’a teşekkür eden Rektörünüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal; “Öncelikle Belediye Başkanlığınız hayırlı, uğurlu olsun. Şahsım hakkında söylediğiniz sözler için de çok teşekkür ederim. Karabük’te elde ettiğimiz başarı sadece Rektörün başarısı değil, tüm Karabük halkının başarısıdır. Eğer Karabük ve Karabük Üniversitesi kısa sürede bu kadar ilerledi ise bunda milletvekilinden valisine, hayırsever işadamlarından halkına kadar bütün Karabüklülerin desteği ve emeği vardır. Sizlerin de desteği ile hem şehrimiz hem de ülkemiz adına güzel işlere imza atacağız.” dedi.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi