Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun son kararnamesine göre Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı veda ziyaretinde bulundu.


 

IMG_0851Makamda gerçekleşen ziyarette, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan; “Aydın’a tayin olmanın mutluluğunu yaşarken bir taraftan da Karabük’ten ayrılmanın hüznünü yaşıyorum. Karabük’te özellikle Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal gibi çok değerli insanlarla tanışma fırsatı buldum. Üniversitenin ne demek olduğunu öğrencilik yıllarımızdan sonra burada yaşadık. Yıllar sonra Rektörümüzle birlikte Biz Korosu’nda yer alarak türkü söyledik. Çok güzel anılarımız, çok güzel günlerimiz oldu. Karabük’ü çok sevdim. Aslında tayin talebim yoktu. Belki kader izin verse Karabük’ten emekli olurdum. Ben öncelikle Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a, tüm bürokratlarımıza, tüm Karabüklülere ve Karabük Üniversitesi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bağlantımız kesilmeyecektir. Görüşmeye devam edeceğiz. Sizi ve Karabük’ü hiçbir zaman unutmayacağım.” dedi.

Sayın Cumhuriyet Başsavcısı Arslan’a bundan sonraki görev yerinde başarılar dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal; “Geldiği günden bugüne kadar Karabük Üniversitesi’nin sosyal faaliyetlerinin tamamının içerisinde sadece izleyici olarak değil, bizimle birlikte rol alarak sahnede kendisine yer edindi ve Karabük Üniversitesi çalışanları ile biz oldu, birlikte oldu. Üniversitemizin gelişimine her anlamda katkı sağladı. Bunun için kendisine şükranlarımı arz ediyorum. Bir dostumuzu bir ağabeyimizi uğurlamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Bundan sonraki yaşamında ailesiyle birlikte huzurlu mutlu günler diliyorum. Umarım bir sonraki görev yerinizde de güzel işlere imza atar, ülkemizi daha da ilerilere taşırsınız.” dedi.

Ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal öğrencilerimizin yapmış olduğu tabloyu Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan’a hediye etti.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.