25 bin Raptiye ile Fatih Sultan Mehmet Projesi’ne Malezya Büyükelçisi Amran Bin Mohamed Zin ve Üniversitemiz Demir Çelik   Anaokulu öğrencileri de katkıda bulundular.


 

KBU_3007Malezya Büyükelçisi Amran Bin Mohamed Zin ve Malezya Savunma Ateşesi Albay Zakaria Borhan, Rektörler Birliği Başkanı Malezya Perlis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamarudin Hussin, , Malezya Proven Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yusof Bin Jusoh, Rektörümüz Burhanettin Uysal’ ın eşliğinde “25 bin Raptiye ile Fatih Sultan Mehmet Projesi’ kapsamında gerçekleştirilen standı ziyaret ettiler.

Böyle bir organizasyona yer aldığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Malezya Büyükelçisi Amran Bin Mohamed Zin; “Öğrencilerimizin gerçekleştirmiş oldukları 25 bin Raptiye ile Fatih Sultan Mehmet Projesi’ nden dolayı tebrik ediyorum. Çünkü bu projenin amacı rekor kırmak ama bunun arkasında da Soma’da gerçekleşen kaza sonucu hayatını kaybeden insanlara ve ailelerine yardım yapma amaçı var olmaktadır.” diyerek beraberindeki heyet ve Rektörümüz Prof. Dr .Burhanettin Uysal’ın eşliğinde Soma Yardım Kutumuza maddi destekte bulunarak, aldığı raptiyeyi Portrenin bulunduğu Mantar Pano’ya seçmiş olduğu yere yerleştirdi.

 
KBU_2960Malezya Büyükelçisi Amran Bin Mohamed Zin ve misafirlerimizin stand ziyareti esnasında Üniversitemiz Demir Çelik Anaokulu öğrencileride projeye minik elleriyle katkıda bulunmak üzere Üniversitemiz Merkezi Kantin önündeydiler. Karabük Ünivesitesi Ailesi’nin küçük fertleriyle tanışma imkanı bulan Malezya Büyükelçisi Amran Bin Mohamed Zin, minik öğrencilerimizle de tekrar Fatih Sultan Mehmet Portresine raptiye taktılar