OVACIK BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DURSUN, KBÜ REKTÖRÜ İLE DOSTLUKLARININ SONUCU OVACIK’A BİR MESLEK YÜKSEK OKULUNUN KAZANDIRILDIĞINI AÇIKLADI


 

ovacik-myo

Karabük’ün Ovacık İlçe Belediye Başkanı Mustafa Dursun, ilçelerine Meslek Yüksek Okul kurulması için ilk resmi adımların atılacağından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Başkan Dursun, göreve geldikleri günden bu yanan ilçenin kalkınması ve büyümesine odak olarak bir Meslek Yüksek Okulu ihtiyacının bulunduğunu sürekli dile getirdiklerini belirtiyordu.

Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal ile aralarındaki sıkı dostluğun sonuç vermesinden dolayı son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Başkan Dursun açıklamasına şöyle devam etti;

“Belediye Başkanı olarak uzun yıllar kendi kaderine terk edilmiş ve git gide küçülmüş bir ilçe olarak çıkış yollarının bulunması yönünde göreve geldiğimiz günden itibaren yoğun gayret ve çalışmalarda bulunuyoruz. Belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapmanın gayreti içindeyiz. Ovacık ilçesine Karabük Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunun kurulması için bir dizi çalışmalar içindeydik. Bizlere verilen sözlerin yerine getirilmesi konusunda Meslek Yüksek Okulunu gündemde tutmak adına ve ilçemizin kazanımları olması adına sürekli dillendirdik. Bu doğrultuda Ovacık’a Meslek Yüksek Okul yapılması için resmi adımların atılması bizleri ve Ovacık halkını heyecanlandırmıştır. Ovacık’a kazandırılacak olan Meslek Yüksek Okulu için başta KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

Belediye Başkanı Mustafa Dursun, ilk adımları atılan Meslek Yüksek Okulunun söz verildiği gibi bu yıl sonuna kadar temelinin atılmasını ve gelecek yıl eğitim öğretime açılmasını da temenni ettiklerini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi