Onur futbol sahasının ihalesinin tamamlandığı ve yüklenici firmaya teslim edildiği bildirildi.

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş ve AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, yaptığı ortak yazılı açıklamada, futbol sahasının yaklaşık 5 milyon 500 bin lira ihale bedeliyle yenilenerek, sporseverlerin kullanımına açılacağını belirtti.

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş ve İl Başkanı İsmail Altınöz yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Yaklaşık 5,5 Milyon TL ihale bedelindeki ‘Onur Futbol Sahası’ yenilenerek sporseverlerin kullanımına açılacak. Saha, hazırlanan proje dahilinde sentetik zeminli futbol sahası ve yürüyüş alanına dönüştürülerek amatör takımlara ve sporseverlere hizmet verecek.

Onur Sahası Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası Dönüşüm Projesi’nin hayata geçirilmesinde ve ilgili ödeneğin ilimize kazandırılmasında bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Bakanlık yöneticilerimize teşekkür ediyor, Karabük’ümüze ve tüm sporseverlere hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Karabük’ümüzün her alanda ihtiyacı olan yatırımlarını titizlikle takip etmeye ve çözüm noktasında gerekli ziyaretlerimizi ve görüşmelerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

Editör: Haber Merkezi