Bahçeşehir Koleji Öğrencisi Olmak İsteyen 110 bin Öğrenci Sınava Girdi.

19 Şubat Ortaokul, 26 Şubat’ta Lise kademeleri için düzenlenen Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavları, Türkiye genelinde toplam 110 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye genelinde 65 ilde 143 kampüsüyle eğitim öğretim faaliyeti Bahçeşehir Koleji okula kabul sınavları, aday öğrencilerden büyük ilgi gördü. Türkiye genelinde 110 bin öğrenci, Bahçeşehir Koleji kampüslerinde kademelere göre düzenlenen, akademik başarıya göre burs imkânı sunan sınavlara katıldı. Açıklanan sınav sonuçlarının ardından Bahçeşehir Koleji öğrencisi olmak isteyen adaylar için kayıt süreci başladı.

Okula Kabul Bursluluk Sınavları ile ilgili konuşan Bahçeşehir Koleji Genel Müdür Yardımcısı Dr. Özge Aslan, her yıl olduğu gibi bu yıl da sınavların yoğun ilgiyle karşılanmasından mutluluk duyduklarını söyledi. Aslan, sözlerine şöyle devam etti: “Bahçeşehir Koleji olarak eğitimde öncü olma misyonumuzla öğrencilerimizi hem bugünün hem geleceğin dünyası için donanımlı bireyler olarak yetiştiriyoruz. Bu misyonumuzu daha çok çocuğa ulaştırmak üzere Türkiye genelindeki kampüslerimizde düzenlenen okula kabul bursluluk sınavlarımızda, sonuçlara göre akademik başarı sağlayan öğrencilere belirli oranlarda eğitim bursu imkânı sunuyoruz. Her yıl yoğun başvuruyla gerçekleştirdiğimiz sınavlarımızın ardından Bahçeşehir Koleji Ailesi’ne katılan öğrencilerimizle Türkiye’nin geleceğinde fark yaratacak gençler yetiştirmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Bahçeşehir Koleji Genel Müdür Yardımcısı Aslan sözlerine; İçerik ve teknik altyapısıyla Türkiye’de dijital eğitime öncülük eden Kolej, yapay zekâ tabanlı kişiye özgü dijital eğitim platformu Metodbox ile tüm kademelerde eğitimi zaman ve mekândan bağımsız hale getiriyor. STEM+A, Yapay Zekâ Okuryazarlığı, Kodlama ve Robotik, Master First, Master Junior, Master Kids, Master 6 gibi öncü eğitim uygulamaları ve Dünya Vatandaşlığı Programı da öğrencilerin geleceğe donanımlı ve hazır bir başlangıç yapmalarını sağlamaktadır.