Pandemi nedeniyle iki yıldır uzak kaldığı kader mahkûmlarına nihayet kavuştu.

Yardım sever yüreğiyle 12 yıldır alışkanlığını aksatmayan Kuaför Tansu, pandemi nedeniyle 2 yıldır uzak kaldığı kader mahkumlarına sonunda kavuştu. 

Ekibiyle beraber alışkanlık haline getirdiği ve 12 yıldan beri hiç bir karşılık almadan kader mahkûmu kadınların bakımını yapan Kuaför Tansu, 22.02.2022 gibi özel bir tarihte tekrar Onlarla buluşmanın mutluluğunu yaşıyor.

İçinde tutku haline gelen ve o tutkuyu yerine getirmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Kuaför Tansu, pandemi nedeniyle ayrı kalmak zorunda kaldığı kader mahkûmlarıyla bugünkü buluşmasını haber büromuza değerlendirdi.

"Tüm dünyanın savaş verdiği korona salgını sebebiyle her yıl düzenli olarak yapmaya çalıştığımız kader mahkûmları ziyaretlerimizi 2 yıl zorunlu aradan sonra tekrar yapabiliyor olmanın gururu ve sevincini yaşıyoruz. Bugün elbette her zaman olduğu gibi sağlık ve hijyen kurallarına öncelik veren bir ekip olarak değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte Covid-19 PCR testlerimizi verdik. Bu sayede gönül rahatlığıyla değerli kader mahkûmlarımız için en iyi hizmeti sağlıklı olarak verebilelim diye düşündük." şeklinde açıklamalarına başlayan Kuaför Tansu, pandemi nedeniyle ara vermenin ne kadar üzücü olduğunu da dile getirdi.

Ardından, "Gelenek haline getirdiğimiz ücretsiz bakım ve güzellik hizmetimize zorunlu yasaklardan ötürü vermek zorunda kaldığımız 2 yıl gibi bir aranın burukluğu olsa da prosedürlerin ancak izin verilebildiği bugün yine yeniden buluşabildiğimiz için çok sevinçliyiz. Ülkemizin ve dünyanın bir an evvel bu salgından kurtulmasını diliyoruz.
Bu güzel hizmeti gerekli önlemlerin alınmasıyla birlikte yeniden gerçekleştirme fırsatı sunan herkese çok teşekkür ediyoruz.
Bir nebze de olsa günlerini güzelleştirip özel hissettirebildiysek ne mutlu bize. Tüm kader mahkûmu kadınlarımıza hayırlı tahliyeler diler öncüsü olduğumuz bu geleneğin örnek olmasını temenni ederiz
" sözleriyle açıklamasını sürdürdü.

Hatırlamak isteriz!

Kamuoyu tarafından büyük takdir toplayan Kuaför Tansu, yaklaşık 12 yıldır ekibiyle beraber "İyi bir esnaf olmanın yolu iyi bir insan olabilmekten geçer" düşüncesiyle Karabük T tipi kapalı cezaevinde yatan kadın mahkûmların saç kesimi ve bakımı gibi hizmetlerini tamamen ücretsiz olarak yapmaktadır.
 

Editör: Haber Merkezi