BÖLGE HABERLERİ

MİLLETVEKİLİ ARANIYOR..!

CHP Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy’un 24 Haziran seçimlerinde Karabüklülerin oyu ile Milletvekili seçilmesinin ardından dört ay geçmesin

Abone Ol


Ana muhalefet partisi olan CHP Milletvekili, Karabük il genelinde pek fazla görünmezken, muhalefet görevini de daha şimdiye kadar hiç yerine getirdiği görülmediği belirtiliyor.

1995 Yılında il olan Karabük’ten, 23 yıl aradan sonra ilk defa CHP seçmeninin TBMM’ye gönderdiği Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ile ilgili vatandaşlar “Ana muhalefet Milletvekili olarak daha bu zamana kadar iktidarın Karabük’te eksik kaldığı konular ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdiğini görmedik. Demokrasilerde vaz geçilmez olan muhalefetin eleştiri görevini de yerine getirmediğini görüyoruz. Dört aydır muhalefet milletvekilimiz acaba ne yaptı merak ediyoruz” şeklinde görüşlerini dile getiriyorlar.

DAMADINI DANIŞMAN YAPMIŞ..!

Karabüklü seçmenin yetersizliği ile ilgili daha şimdiden eleştirilerine maruz kalan CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy’un TBMM’deki makamında yanına danışman olarak damadını getirdiği belirtiliyor.
{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }