Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Ankara’da düzenlenen “Güçlü siyaset, lider Türkiye, hedef 2023” başlıklı bölge istişare toplantısında Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Divan Üyeliği yaptı.

Başkanı Rafet Vergili ile MHP Karabük teşkilatlarının da geniş bir katılım sağladığı MHP Ankara Bölge İstişare Toplantısında, divan üyeliğine seçilen Vergili’nin salona yaptığı konuşma Cumhur İttifakı ortağı AK Partilileri bir hayli kızdıracak cinsten.

Toplantı Divan masasından konuşan Vergili “Bizleri divan üyeliğine layık gören Sayın Genel Başkanımıza ve Genel Merkez yönetimimize şükranlarımı arz ediyorum.” dedi ve 2009 yerel seçimleri ile ilgili bir örnek vererek, MHP Teşkilatlarının gücüne atıf yaptı.

Karabük’te ittifak ortakları olan AK Partilileri bir hayli kızdıracak olan MHP’li Vergili “2009 Seçimlerini 530 oyla kazandık. Ama iktidar partisi bizden seçimi almak için ne gerekiyorsa yaptı. Bizim çalışmamız bir yere kadardı ama teşkilatımızın mensupları 10 gün boyunca Seçim Kurulu önünde bekleyerek, belediyeyi bizlere teslim etti. Demek ki Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatının gücü bambaşka.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi