Milliyetçi Hareket Partili Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili geçtiğimiz Cuma günü Genel Başkan Devlet Bahçeli ile Genel Merkezde özel bir görüşme yaptı.

Pandemi nedeniyle uzun süredir kimseye randevu vermeyen MHP Genel Başkanı Bahçeli, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye verdiği randevu doğrultusunda başbaşa bir görüşme yaptı.

Başkan Vergilinin, MHP lideri Bahçeli ile başbaşa yaptığı özel görüşmede her ne kadar "Karabük Belediyesinin çalışmaları ile ilgili bilgi verildi" denilse de akıllara başka soruları da beraberinde getiriyor.

Vergili Milletvekilliği için İzin mi İstedi?

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile Karabük Belediye Başkanı Vergili'nin önümüzdeki genel seçimlere ilişkin görüşmeler yaptığı doğrulandı. Acaba Rafet Vergili, 13 yıllık Belediye Başkanlığından sonra önümüzdeki Genel Seçimler için Milletvekilliği adaylığı noktasında izin mi istedi?

Başkan Vergili bu özel görüşme ile ilgili herhangi bir bilgi vermezken MHP kulislerinde herkesin dilinde MHP liderinin, Vergiliye "Milletvekilliği için hazırlan" dediği konuşuluyor.

Editör: Haber Merkezi