AK Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal, KEA Hastanesinin 5 Bin Evlerde yapılan ek bina inşaatı çalışmaları hakkında bilgi içeren yazılı bir ortak açıklama yaptılar.

En kısa sürede bitirileceğini ifade ettikleri 5 Bin Evlerdeki Hastane ile ilgili bilgiler veren Milletvekilleri Güneş ile Ünal, hastane içinde ne gibi hizmetlerin verileceğini de açıklamalarında belirttiler.

Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal’ın ortak açıklamasında şu ifadelere yer verdiler;     

“Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi 5000 Evler Ek Binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Daha öncede paylaştığımız gibi Karabük’ümüz sağlık alanında önemli bir yatırıma ve hizmete kavuşuyor. 5000 Evler Ek Hastane binamızın tamamlanması ile birlikte ilimizin büyük bir ihtiyacı karşılanmış olacak.

Hastane inşaatında altyapı ve güçlendirme çalışmaları dahil, mahallere ait duvarların örülmesi, yangın tesisatı ve havalandırma tesisatı çalışmalarında mimar, mühendis ve işçileri içeren yüze yakın çalışan görev yapmakta olup çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir.

25.11.2021 tarihinde yer teslimini gerçekleştirdiğimiz 5000 Evler Ek Hastane binası projesinde, öncelikle Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ile Psikiyatri poliklinik ve yataklı servis hizmetleri laboratuvar, görüntüleme merkezi (bilgisayarlı tomografi, röntgen, USG) bunun yanı sıra acil servis ve diğer branşlardaki poliklinik hizmetlerini (15 adet poliklinik) içeren 76 adet yatak kapasitesi olacak şekilde projelendirilmiştir.

Karabük’ümüzün sağlık yatırımı ve hizmetlerini hassasiyetle takip ediyor, kaliteli sağlık hizmeti sunumunu artarak devam ettirmenin gayreti içerisinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu önemli yatırımın Karabük’ümüze tekrar hayırlı olmasını diliyor, ilimize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, emek veren tüm bakanlık yetkililerimize hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi