Yarın gerçekleştirilecek olan Öz Çelik İş Sendikası Karabük Şube delege seçimleri ile ilgili son iki gündür yapılan delege müracaatları sona erdi.

Kardemir A.Ş., Kardökmak A.Ş., Karçel A.Ş., Mescier D.Ç. ve Yolbulan Dış Ticaret A.Ş.’de çalışan toplamda 4 Bin 200 işçi arasından, Öz Çelik İş Sendikası Karabük Şubesi’nin kongresinde oy kullanacak 125 delege seçimi yarın yapılacak.

Geçtiğimiz Pazartesi, Salı günü sendika şubesine Ulvi Üngören ile Kenan Yılmaz’ın listesinden aday olacak delegeler müracaatlarını yaptılar ve bu gün listeler askıya asıldı.

Kardemir, Kardökmak, Karçel, Mescier ve Yolbulan şirketlerinin iş yerlerinde 13 ayrı kısımda delege listelerinin tamamlayan, Öz Çelik İŞ Sendikası Karabük Şube Teşkilatlandırma Sekreteri ve Şube Başkan Adayı Kenan Yılmaz, yarın ki delege seçimlerine eksiksiz liste ile giriyor.

Mevcut Şube başkanı ve adayı Ulvi Üngören ise Kardemir, Merkez Bakım ile bir özel işyerinde delege listelerini tamamlayamadı.

125 delege listesinde, 8 eksik delege adayı ile seçime girecek olan 10 yıllık şube başkanı Ulvi Üngören ile ekibinin 4 Bin 200 işçi arasından 125 delege adayını eksiksiz çıkaramaması hayretle karşılandı.

Yarın sabah saat 6’da beş şirketin 13 ayrı kısmında oy kullanma işlemi başlayacak ve akşam 18:00’da oy kullanımı sona erecek.

Kenan Yılmaz’ın listesinden delege adaylarının oy pusulası beyaz, Ulvi Üngören’in listesinden ise delege adaylarının oy pusulası mavi renkte olacağı belirtildi.

En geç bir ay içinde de yapılması beklenilen Karabük şube kongresinde yarın seçilecek olan delegeler oy kullanacak.