Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Birlik Başkanı Nurettin Tümen hız kesmeden seçim çalışmalarına devam ediyor.

Ocak ayında yapılacak olan kongre öncesi seçim çalışmaları kapsamında tüm esnafları tek tek ziyaret eden Nurettin Tümen, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan son derece memnun olduğunu ifade ediyor.

Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresindeki seçimi açık ara fark ile alacağından hiçbir şüphesinin olmadığını kaydeden Tümen “Genel kurul çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettiğimiz bu günlerde, ziyaretlerimizde gösterdiğiniz güler yüzünüz, hoş sohbetiniz, içtenliğiniz ve şahsıma olan bu güzel duygularınız bizleri daha da motive etmektedir. Bu güzel duygular için sizlere tekrardan çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Tümen ayrıca kendisi ile birlikte yıllardır yol yürüyen ekibinin de önemine dikkat çekerek şunları söyledi;

“Ancak bugün bir teşekkür de bu zorlu süreçte beni bir an olsun yalnız bırakmayan, bana inanan güvenen ve desteğini hiç esirgemeyen ekip arkadaşlarıma ediyorum. Ne mutlu bana ki sizin gibi karakterli sağlam ve inançlı bir ekibe sahibim. Sizlerin emeğinin bendeki yeri ve anlamı çok ama çok büyük. Allah sizlerden de razı olsun. Daha önce de dediğim gibi, çıktığımız bu yolda Allah’ın izniyle başarıya birlikte ulaşacağız.”

Editör: Haber Merkezi