Karabük Özel Sektör Haddeciler Derneğinde Pehlivan Baylan’ın başkanlığında dün çok sayıda sanayici ve haddeci ile yapılan toplantıda, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde kimlerin aday olacağı belli oldu.

8 Ekim’de yapılacak olan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde 10 ayrı meslek grubundan 23 Meclis Üyesinin seçimleri gerçekleştirilecek.

KTSO’nun 2. Grubunda yer alan Karabüklü Sanayici ve Haddeciler de kendi gruplarından meclise girecek iki aday ismi belirledi.

Karabük Özel Sektör Haddeciler Derneği Başkanı Pehlivan Baylan’ın başkanlığında dün yapılan toplantıda bölgede faaliyet gösteren sanayici ve haddeciler kendi aralarında aldıkları karara göre Fatih Çapraz ile Cenk Gedikoğlu’nun aday olacağı öğrenildi.

Çaprazoğlu Haddeciliğin sahibi, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı ve MHP Karabük Belediye Meclis Üyesi Fatih Çapraz ile Rolmak Döküm Şirketi Genel Müdürü ve MHP Karabük İl Başkan vekili Cenk Gedikoğlu, KTSO seçimlerinde meclis üyesi adayı olacaklar.

Meclis Üyesi seçimlerinden bir hafta sonra yeni seçilecek olan 23 meclis üyesinin arasında yapılacak olan seçimle de Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanı belirlenecek.

Fatih Çapraz ile Cenk Gedikoğlu’nun seçilmeleri halinde ve meclis üyelerinin belirlenmesinden sonra Oda Başkanlığı ile Meclis Başkanlığına aday olabilecekleri de konuşuluyor.