Özçelik İş Sendikası'nın üyelerinden, tüm yönetim kademesine kadar uzun yıllardır Twitter'den takip ettiği 'Canlakot' rumuzlu hesap, dün akşam Yunus Değirmenci hakkında inanılmaz ve çok ciddi bir iddia paylaştı.

Yaklaşık 3-4 yıldır Özçelik İş Sendikası Genel Merkez Yöneticileri hakkında çok özel iddialarda bulunan 'Canlokat' rumuzlu Twitter hesabı, Genel Başkan Yunus Değirmenci'ye 'Ahmak', Genel Başkan Yardımcısı Bayram Altun'a 'Çakma Hacı', Eski Genel Başkan Yardımcıları Recep Akyel'e 'Ceketçi', Ferhan Öner'e ise 'Vasıfsız' lakapları ile paylaşımlar yapıyordu.

Dün akşam Genel Başkan Yunus Değirmenci'ye taktığı 'Ahmak' lakabı ile çok çirkin bir iddiada bulundu.

Bu Ağustos ayında Bolu Abant'ta düzenlenen Başkanlar Kurulu toplantısında, Genel Başkan Değirmenci'nin, bir şube yöneticisinin karısı ile otel odasında kendi kızı tarafından basıldığı iddia edildi.

Canlakot'un paylaşım yaptığı iddiada şu ifadeler yer aldı;

"Ahmak özel bir görüşme için İskenderun’un kadife yöneticisinin karısı ile Abant’taki otel odasında kızı tarafından basıldı.

Ahmak’ın kızı bu kadife hatuna ‘Utanmıyor musun, senin kocan yok mu?’ diye bağırdı.

Ahmak korkusundan ne yapacağını şaşırdı. Panik halinde odadan kaçtı.”

Tüm Şube Yöneticileri Şokta

Genel Başkan Yunus Değirmenci’nin, Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Yöneticilerinden birisinin karısı ile otel odasında kendi kızı tarafından basıldığı iddiaları, tüm şube ve genel merkez yöneticilerini şok etti.

Genel Merkez Kongresinden sonra geçen ay yapılan Abant’taki Başkanlar Kurulu toplantısına sendikanın tüm şube başkanları ve profesyonel sendika yöneticileri ile genel merkez yönetim kurulu üyeleri aileleri ile birlikte katılmıştı.

Canlakot’un gündeme getirdiği bu çirkin iddianın doğru olup olmadığı sorgulanırken, Özçelik İş Sendikası içinde ise adeta deprem etkisi oluşturdu.

Artık Eşleri ile Katılmak ta Zorluk Çekerler

İskenderun Şube Yöneticisinin karısı ile birlikte, Yunus Değirmenci’nin kendi kızı tarafından otel odasında basıldığı iddiasından sonra, önümüzdeki aylarda yapılacak geniş katılımlı başkanlar kurulu toplantısına artık hiçbir şube yöneticisinin eşleri ile birlikte katılmayı istemeyeceği belirtiliyor.

Daha Çirkin İddialar da Konuşulmaya Başlandı

Özçelik İş Sendikasının 12 Şubesinde ve 4 Temsilciliğinde şok etkisi yaratan bu iddiadan sonra, daha çirkin iddialar da konuşulmaya başlandı.

Değirmenci’nin söz konusu bu şube yöneticisinin, İskenderun’a gittiği zamanlar evinde kaldığı konuşulurken, geçmişten bu yana gelen gizli ve yasak bir ilişki olup olmadığı sorgulanıyor.

Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç’un Karısına da Oynarken Para Takmıştı

Şimdi ki Genel Başkan Yardımcısı olan, Gebze eski Şube Başkanı Şerafettin Koç’un geçtiğimiz aylardaki oğlunun düğününde de Yunus Değirmenci, oyun havasında oynayan Koç’un karısına da para takmış ve o an çekilen video sosyal medyalarda paylaşılınca çok konuşulmuştu.

İskenderun, Bayram Altun’a Yükleniyor

Genel Başkan Değirmenci ile İskenderun Şube yöneticinin karısı ile çıkan bu çirkin iddiadan sonra, kendi bölgesi olan Genel Başkan Yardımcısı Bayram Altun’a İskenderun’dan ciddi baskı yapılmaya başlandığı ve bu iddianın bölgede büyük rahatsızlık oluşturduğu konuşuluyor.

Kendi bölgesi olan İskenderun’daki sendika tabanına Bayram Altun’un nasıl bir açıklama yapacağı ve tavrı ne olacağı bekleniliyor.

Editör: Haber Merkezi