Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Adaylığını açıklayan Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel ve yol arkadaşı Genel Başkan Yardımcısı Ferhan Öner, bugün TBMM’de Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Mehmet Ali Şahin ile AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ile Niyazi Güneş’i ziyaret ettiler.

20 Yıllık sendikacılık deneyiminin ardından, bu Ekim ayında yapılacak olan 15. Genel Kurulunda Genel Başkan Adaylığını açıklayan Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel, Genel Başkan Yardımcısı Ferhan Öner ile birlikte Karabük’ün siyaset büyüğü, Devlet adamı, 23. Dönem TBMM Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurul Üyesi Mehmet Ali Şahin’i ve Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ile Niyazi Güneş’i TBMM’deki makamlarında ziyaret ettiler.

Şahin'e kongre süreci ve Genel Başkan Adaylığı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgiler veren Recep Akyel, Özçelik İş Sendikası’nın geleceği, sendikal değişimde tabana yönelik yapılması gerekenler ile ilgili de fikirlerini anlattı. Mehmet Ali Şahin ise hemşerisi Recep Akyel ile yol arkadaşı Ferhan Öner’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ile Niyazi Güneş’i de ziyaret eden Akyel ile Öner, burada da Genel Başkanlık seçimlerinde yaptıkları çalışmaları, sendikal anlayışlarda modern yenilikleri, taban ve üye bazlı yeni sendikal süreci, Özçelik İş Sendikası’nın geleceği hakkında bilgiler verdiler.Sohbet havasında geçen ziyaretlerden sonra Karabük Milletvekilleri Ünal ile Güneş, Genel Başkan Yardımcılarına başarılar dilediler.

Niyazi Güneş’e yapılan ziyaret sırasında, İzmir Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin de tesadüf orada bulunmasından dolayı sohbetlerine ortak oldu.