Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel’in Genel Başkanlığa Adaylığını açıklamasının ardından, Karabük’te kendisine ziyaretçi akını başladı.

Özçelik İş Sendikası Genel Başkanlık yolunda girdiği süreçte Recep Akyel’e hayırlı olsun dileklerini sunmak ve desteklerini göstermek için; Karabük Esnaf Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen, yanında 7 ayrı esnaf odası başkanıyla ziyaret etti. Ardından Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, MHP İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş, AK Parti 23. Dönem Karabük Milletvekili Ali Öğüten, Karabük Köy Muhtarları Derneği Başkanı Enver Kemik ile çok sayıda muhtar, Karabük Berberler Odası Başkanı Erol Işık ziyarette bulundular CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Erten ile parti yöneticileri.

Özçelik İş Sendikası Karabük Şube binasında ziyaretleri kabul eden Recep Akyel’i iki gün önce de AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ile Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunmuştu.

Ankara Genel Merkez’den kalan zamanlarında Karabük’e gelen Akyel’e hayırlı olsun ve destek ziyaretleri için çok sayıda randevu isteyen olduğu öğrenilirken, ziyaretlerin önümüzdeki birkaç gün daha yoğun bir şekilde devam edeceği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi