Özçelik İş Sendikası Genel Başkanlık seçimlerinde mevcut başkan Yunus Değirmenci ile kafa kafaya yarışan ve 15 oy gibi küçük bir farkla başkanlığı kaybeden Recep Akyel, seçim sürecinde hep yanında olanlara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden bir açıklama yaptı.

Açıklamasında, Özçelik İş Sendikasındaki kötü gidişatın, usulsüzlüklerin, yanlışların ilerleyen zamanda daha iyi anlaşılacağını söyleyen Akyel, mücadelesinin işçi emekçi çocukları dünyanın en mutlu çocukları oluncaya kadar süreceğini vurguladı.

İşçi sınıfına, emekçilere ihanet eden işbirlikçilere karşı isyan ve baş kaldırı ateşini yaktıklarını belirten Recel Akyel açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Emeğin yüceliğine, alın terinin kutsiyetine olan inancım, emekçilerin  işçilerin ,ailelerinin, çocuklarının çok daha güzel bir hayatı hak ettiklerine olan inancım sebebiyle;

8 mart 2022 tarihinde Özçelik iş sendikası genel başkanlığına adaylığımı açıkladım.

Geçen süre içinde Öz çelik iş sendikasında ki  kötü gidişatı, usulsüzlükleri, yanlışları, Özçelik is sendikası  üyelerine, teşkilatlarına ve kamu oyuna anlattım. İlerleyen zamanda dediklerimin ne kadar gerçek olduğu daha iyi anlaşılacaktır.

Genel başkanlık seçimini sayısal olarak kaybetmiş olabiliriz, ancak baktığımda benim ve benle yol yürüyen arkadaşlarımın çok daha değerli şeyler kazandığımızı görüyoruz.

Ben ve bana inanan emeğin aslanları yiğit mücadele arkadaşların ile yolsuzluğa düzenbazlığa, kirli sendikacılığa, işçi sınıfına emekçilere ihanet eden işbirlikçilere karşı isyan ve baş kaldırı ateşini yaktık. Kazandığımız bir seçim bizans oyunları ile emekçilerden Özçelik iş sendikası üyelerinden çalındı. Yaktığımız bu ateş sönmeyecek hergün büyüyerek emeğin emekçinin hakkını gasp edenleri eninde sonunda yakacaktır. Mücadelemiz işçi emekçi çocukları dünyanın en mutlu çocukları oluncaya kadar sürecek. Sözümün burasında bana inanarak bana güvenerek benle beraber yürüyen yiğitçe mücadele eden, eğilmeyen bükülmeyen taviz vermeyen  emeğin aslanlarına Özçelik iş sendikası şubelerine teşkilatlarına ve  Özçelik iş sendikası üyelerine kalpten teşekkürlerimi  minnetlerimi sunuyorum, sağ olun var olun. Allah hepinizden razı olsun."

Editör: Haber Merkezi