Özçelik İş Sendikası Karabük Şube başkanı Kenan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurul Üyesi TBMM Eski Başkanı ve 26. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’i ziyaret etti.

Şube Başkanı Kenan Yılmaz’ı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kaplan, Hidayet Büyükdoğan, Ali Gürcan Barlas ve İsa Aydın, Karabük’ün siyaset büyüğü ve devlet adamı Mehmet Ali Şahin’i Ankara’da ziyaret ettiler.

Şahin’in konutunda kabul ettiği ve ağırladığı Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı ve Yönetimi, Kardemir’deki sendika çalışmaları ile ilgili bilgiler verdiler.

Genç Şube Başkanı ve Yönetimi ile uzun süre sohbet eden Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Mehmet Ali Şahin, Kardemir’in büyümesinin, daha da fazla istihdam yaparak, ülke ekonomisine bulunduğu katkısına değindi.

Şahin, ayrıca Kardemir işçisinin Karabük’teki yerinin önemine de işaret ederek, çelik işçisinin refahının, dolayısıyla Karabük’ünde refahı olduğunu belirtti.

Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ise “Karabük’ün ağabeysi, siyaset büyüğü, devlet adamı Sayın Mehmet Ali Şahin, memleketimiz ve bölgemiz için ne kadar büyük bir önemi olduğunun her zaman farkındayız. Sayın Başkanımız ile çok olumlu ve çok güzel bir sohbet etme fırsatı bulduk. Kendisine bundan dolayı da ayrıca teşekkür ederiz. Sayın Başkanımıza sendika çalışmalarımız ve Kardemir’deki işçilerimiz ile ilgili çalışmalarımız hakkında geniş bilgiler verdik.” Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi