59 yaşındaki Veli Demir adındaki vatandaş bir aydan fazladır KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesi acil servis koridorlarında yatıp kalkıyor.

Bartın, Ulus İlçesi, Ulupınar Köyü, Alyazı Mahallesinde yaşayan Veli Demir (59) bir ay önce muayene için geldiği hastaneden ayrılamıyor.

Karabük Net Haber, haber merkezinin edindiği bilgiye göre; Geçtiğimiz yıllarda yüksek tansiyona bağlı kısmi beyin felci geçiren, sol gözünün görme kabiliyetini kaybeden, kulaklarında işitme kaybı oluşan Veli Demir, bir ay önce yaşadığı Bartın, Ulus ilçesine bağlı Ulupınar köyü, Alyazı mahallesinden rahatsızlıklarından dolayı muayene ve tedavi için Karabük’e gelmiş.

KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesine gelen Demir, yaşadığı ölüm korkusundan dolayı hastane koridorlarında yatıp kalkıyor.

Köyüne geri dönmek istemediğini ve hastanede kendini daha güvende hissettiğini ifade eden Demir, gündüzleri hastaneden ayrılsa da akşamları hastaneye geliyor ve Acil Servisin koridorlarında, sandalyeler üzerinde sabaha kadar oturuyor, yatıyor.

Demir, kendisine bir şey olursa hastanede anında müdahale edileceğini de ifade ediyor ve ısrarla geceleri hastaneden başka yerde kalmayı istemiyor.  

Editör: Haber Merkezi