Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nurettin Tümen, 8 Ocak tarihinde yapılacak genel kurul öncesi esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Çalışma ekibi ile birlikte odaya kayıtlı esnafları ziyaret eden Nurettin Tümen, 2005 yılında Esnaf Odalarının kendileri tarafından ve çok kısa sürede Bin 500 üyeye kavuşturduklarını ifade etti.

Tümen, Karabük Net Haber’e yaptığı açıklamada “8 Ocak'ta Allah nasip ederse Esnaf odamızın kongresi var genel kurulu var. Odayı biz kurmuştuk ama tabi ki bizde devamlı yöneteceğiz diye bir kaide yok. Yanılmıyorsam tahmini 1505 üyemiz var. Her arkadaşımızda aynen benim kadar bir başkan adayı olmaya hakkı vardır diye düşünüyorum. Önemli olan burada seviyeli bir seçimin yapılıyor olması, bundan sonrası için de esnafa neler verilebilecek ne taahhütte bulunulacak bunlarda önemli. Bizim 2005 yılında kurduğumuz bu oda da yaptığımız hizmeti esnaf kardeşlerimiz çok iyi biliyorlar. Daha önceki bizden çok çok önce kurulan odaların bir mekanının olmadığı dönemlerden tutunuzda bugüne kadar bizim odamızın haricinde hiçbir odanın başkanının adı dahi anılmazken bizim oda bir anda gündeme geldi. Gerek yönetici arkadaşlarım gerekse bizim yöneticilik anlayışımız da daha iyi bir hizmet yaptık yaptığımızın bilincindeyiz öyle oldu ki esnaf kardeşlerimiz esnaf üyelerimiz bize şu zamana kadar 15 yılı aşkın geçit verdiler, teveccüh gösterdiler, bundan sonrası içinde yaptığımız yapacağımızın teminatıdır diyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi