Yarın gerçekleştirilecek olan Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası kongresi öncesi, Oda Başkanlığına adaylığını koyan Mithat Namal şoför esnafına çağrıda bulundu.

Namal “Şoförler odasına kayıtlı olan tüm şoför esnafımızın yarın kongreye gelip oy kullanmasını ve kayıtlı oldukları odaya sahip çıkmalarını bekliyorum.” Dedi.

Yaklaşık 2 aydır Karabük Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanlığı için yoğun bir çalışma sergilediğini, odaya kayıtlı üyelerin tamamına yakını ile birebir görüşme yaptığını söyleyen Mithat Namal “Taksici, Minibüsçü, Otobüsçü ve Kamyoncu esnafının sorunlarını çok iyi biliyorum. Kısacası şoför arkadaşlarımın sorunlarını çok yakından biliyorum. Çünkü ben kendimde 40 yıllık şoförüm.” Diye konuştu.

Taksicilerin Karabük’te sorunlarına değinen Namal “Taksici arkadaşlarım taksimetre ayarlamalarında bir sürü para veriyorlar. Aynı şekilde takograf ayarlamalarında da diğer araç sahibi arkadaşlarım kucak dolusu para veriyor. Allah nasip ederse oda başkanlığımızda taksimetre ve takograf ayarlamalarını oda bünyesinde ücretsiz yaptıracağız. Aynı zamanda taksici arkadaşlarımın hizmet verdiği 100. Yıl mahallesindeki karma taksi durağını da tüm duraklarda bulunan taksicilerin ruhsatlarına işleteceğiz.” Dedi.

Minibüs terminalinin çok bakımsız olduğuna da değinen Mithat Namal “Minibüs terminaline günlük 30 bin yolcu taşınıyor ve oraya güvenlik için bir polis kontrol noktası konulmalı. Ayrıca minibüs terminali çok bakımsız. İnşallah bu sorunların tamamını aşacağız.” Diye konuştu.

12 Yıldır her kongrede Kamyoncu ve Tırcılara Tır garajı sözünün verildiğini ve sonra unutulduğunun altını çizen Namal “Kamyon ve Tır garajı bizim olmazsa olmazımız. İnşallah oda başkanlığım içinde bu hizmete kavuşacağız.” İfadelerini kullandı.