AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Av. Mehmet Sarı’nın bir yıl önce Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimine attığı yazılı mesajın şimdi bir başkalarının eline geçmesi ve sosyal medyalarda paylaşılmasıyla ile ilgili Milletvekili Cumhur Ünal sert konuştu.

Hastane Başhekiminin ilçe başkanını şikâyet etme amacıyla yazılı mesajın ekran görüntüsünü AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal’a gönderdiği ve aradan bir yıl sonrada bu mesajın dışarıya yayıldığı iddiaları konuşulmaya başlanmıştı.

Milletvekili Cumhur Ünal, bu iddialara çok sert karşılık verdi ve “Bu mesajı bir başkalarına veren namerttir, müfteridir. Benim 20 yıllık siyaset anlayışımda böyle bir tarz asla olmamıştır. Bu lafları çıkartanlar bizlere zarar vermek isteyen zihniyettir.” Dedi.

Kendisine böyle bir mesajın bir yıl önce geldiğini hatırlamadığını belirten Cumhur Ünal, “Bana böyle bir mesajın ekran görüntüsü gelseydi hatırlardım.” Diye konuştu.

Bu tür olayları kesinlikle tasvip etmediğini özellikle belirten Milletvekili Ünal “Kimin kime ne mesajı gönderdiğinden haberim yok. Fakat bir yıl önce olmuş bir olayın şimdi ortaya konulması ve özellikle de benimle ilişkilendirilmeye çalışılması alçakça bir harekettir. İlçe başkanı da bizim, teşkilatlarımız da bizim, bürokratlarımız da bizim. Nifak tohumları ekmeye çalışarak, halka hizmet enerjimizi yok etmeye çalışanlar dün başarılı olamadılar. Bugün de başarılı olamayacaklar, yarında.” İfadelerini kullandı.