Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı, İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Disiplin Kurulu Üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, Özçelik İş Sendikası Şubesine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar başkanlığında, İl Başkan Vekili Cenk Gedikoğlu, İl Yönetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe, Safranbolu İlçe Başkanı Erkan Canözü ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yenice İlçe Başkanı Ergün Karakırık, Eskipazar İlçe Başkanı Şaban Tutar, İl Genel Meclis Üyesi Murat Karagül, Karabük Belediye Meclis Üyelerinden Ahmet Arslan ve Mustafa Sarıoğlu bu gün Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

MHP İl Başkanı Adem Kar, emek ve iş gücünün en büyük savunuculuğunu yapan sendikacılığın demokrasi de vaz geçilmez bir unsur olduğunu ifade etti ve Öz Çelik İş sendikası Karabük Şube Başkanı ile Yönetimine başarılar diledi.

Şube Başkanı Kenan Yılmaz ise MHP’nin kalabalık bir heyet ile kendilerine yapılan hayırlı olsun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Adem Kar ile heyetine teşekkür etti.   

Editör: Haber Merkezi