Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Başkanlığı görevine iki ay önce gelen Erkan Canözü, bu sabah Karabük ve Safranbolu basını ile partisinin düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.

Sohbet havasında geçen kahvaltılı basın buluşmasının ardından Karabük Net Haber’e bir açıklama yapan MHP Safanbolu İlçe Başkanı Erkan Canözü, Safranbolu’da yıkıcı değil, yapıcı bir politika izleyeceğini ve Safranbolu’nun gelişmesi için çalışacaklarını ifade etti.

Karabük Net Haber sorumlu editörü Ergün Başkaya’nın sorularını cevaplayan çiçeği burnunda ilçe başkanı Canözü “Böyle bir görevin Safranbolu’da bize uygun görülmesi şeref verdi. Bir süreç yaşadık, başkanımızı kaybettik, Safranbolu teşkilatı olarak duygusal anlamda zor bir sürece girdik. Akabinde makamı kardeşimizden vasiyet şeklinde aldık. Onun boşluğunu dolduramayız ama elimizden geldiğince bu görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız.” Diye konuştu.

Safranbolu’da nasıl bir politika izleyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulunan MHP’li Canözü “Belediye açısından söylüyorum, biz burada muhalefetteyiz. Önceliğimiz Safranbolu olarak mümkün olduğunca Safranbolu halkının faydasına olan işlerde koordineli çalışıyoruz. Ama uygun bulmadığımız konularda da muhalefet etmekten çekinmiyoruz. Tabi önümüzde bir belediyecilik var, Rafet Başkan belediyeciliği var. Bu belediyeciliği gördükçe elimiz güçleniyor. Dolayısıyla burada o anlamda backgroundu dolu bir parti teşkilatı var, eleştirilerimizin altı dolu oluyor. Şimdilik yeniyiz, ufak tefek eksiklikleri gördüğümüzde dile getiriyoruz. Çoğu zaman yapıcı konuşmalar olsun istiyoruz. Sonuçta burada amaç Safranbolu’ya hizmet etmek.” dedi.