Karabük'ten ailesine yardım etmek için köyüne giden vatandaş ayının saldırısına uğradı.

Karabük'te yaşayan ve Bartın ili Abdipaşa beldesi Ulupınar köyünün Kadıoğlu mahallesinde bulunan annesine ve kardeşlerine bağ, bahçe işlerinde yardımcı olmaya giden Ramazan Kadıncı ayının saldırısına uğradı.

Hayvanları için ot biçen ve hayvanlarını güden Ramazan Kadıncı biçip biriktirdiği otları almaya gittiğinde gündüz vakti ayıyla karşı karşıya kaldı. Ayının ani ve hızlı saldırısı sonucu yaşanan boğuşmayla Ramazan Kadıncı, sırt bölgesinin 3 ayrı yerinden ayı tarafından ısırıldı. Hastaneye kaldırılan Kadıncı, tedavi altına alındı. 

Mucize eseri ölümcül yaraların oluşmadığı saldırısı sonrası tedavi edilen Ramazan Kadıncı ertesi gün taburcu edildi.

Kadıoğlu Mahallesi Muhtarı İsmail Hazinedar, “Daha önce bu ayının bizim mahalleleri sokak sokak dolaşmasından bana mahalle sakinleri şikayette bulundu. Dün akşamki olay da bir başka oldu. Köyümüz sakinlerinden Karabük’ten misafir olarak köye gelen, annesine ve kardeşlerine yardım etmek için ot biçmek için gelmiş. Hayvanları da ot biçtiği yerde bırakmış. Akşam da onları almaya gittiğinde daha gün durulmamış, ezan filan okunmamış güpegündüz. Ayıyla karşı karşıya gelmiş hayvanlarla beraber. Arkadaşın üzerine son süratle gitmiş arkadaşı yerden yere vurmuş. Boğuşma yapmışlar, sırt kaslarından 3 yerinden ısırmış. Arkadaşımızın adı Ramazan Kadıncı. Dün akşam hastanedeymiş. Geç vakitlerde eve gelmiş şu anda evde yatıyor” ifadelerini kullandı.