Karabük Gazetecileri Ve İletişim Derneği (KGİD) Yönetim Kurulu bugün Karabük Valisi Fuat Gürel’i, Karabük Başsavcısı Koray Kesgin ve Karabük İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ’u makamlarında ziyaret ettiler

Vali Fuat Gürel, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri genel kurulda güven tazeleyerek tekrar Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği (KAGİD) Başkanlığına seçilen Serap Karaoğlu ve Yönetim Kuruluna seçilen 2. Başkan Osman Semih Gülen, Mali Sekreter  Birsen Akça, Genel Sayman Mustafa Sarıoğlu, ve Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Diktepe’den oluşan heyeti makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Ziyarette KAGİD Başkanı Serap Karaoğlu, derneğin çalışmaları hakkında Vali Fuat Gürel’e bilgiler verdi.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Gürel, gerçekleştirdikleri genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulunarak tekrar başkan seçilmesinden dolayı Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği Başkanı Serap Karaoğlu’nu tebrik etti. Yönetim Kuruluna seçilen Osman Semih Gülen, Birsen Akça, Mustafa Sarıoğlu, ve Bülent Diktepe’ye “Hayırlı Olsun” dileklerini ileten Vali Gürel dernek çalışmalarında başarılar diledi.

KGİD Yöneticileri Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin’i de makamında ziyaret ettiler.

Karabük’te vuku bulan olayların basına yansıması ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan KGİD Yöneticilerine Başsavcı Kesgin, başarılar diledi.

Son olarak Karabük İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ’u makamında ziyaret eden KGİD Yönetimi, çalışmalarının bundan sonra meslek etiği ve dayanışması üzerine olacağını emniyet ile de basının kamu hizmetlerinde beraber hareket ettiğini bu sağlayan İl Yöneticilerine ve Tuğ’a teşekkür ettiler.
 

Editör: Haber Merkezi