Öz Çelik İş Sendikası Karabük Şubesinin birkaç ay sonra yapılacak olan şube seçimlerine aday olan, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Kenan Yılmaz, Kardemir’de sahaya indi.

Delege seçimlerine ve ardından yapılacak olan Karabük Şube kongresine sayılı günler kala, merkez yemekhanesi ile ziyaretlerine başlayan Kenan Yılmaz’ın, Kardemir içinde tüm kısımları gezerek işçileri ziyaret edeceği öğrenildi. 

Dün öğle saatlerinde Kardemir merkez yemekhanesini ziyaret eden Öz Çelik İş Sendikası Karabük Şube Başkan Adayı Kenan Yılmaz’a çelik işçisinin yoğun ilgisi dikkatleri çekti.

Ekip arkadaşları ve Ali Kaplan ile birlikte merkez yemekhanesinde, öğle yemeğinde ziyaret eden Yılmaz’ı yoğun bir kalabalık karşıladı.

“İşte başkan, işte sendika. Öz Çelik İş seninle gurur duyuyor. İşçi, sendika omuz omuza. Kenan başkan nerede, biz oradayız.” sloganları ile coşku içinde bir konuşma yapan Kenan Yılmaz, çelik işçisinin desteğini istedi.

Yılmaz konuşmasında “Artık seçim sürecindeyiz. Sizleri ziyaret etmek ve sizleri görmek istedim. Değerli arkadaşlarım sizleri daha iyi ve daha güçlü temsil etmek için, şubemizin varlığını hem fabrikamızda hem de şehrimizde daha etkili kılabilmek için desteklerinize talibim.
Biz bu yola sizlerden aldığımız güç ile çıktık. Sizlerle birlikte yürüyoruz ve hep beraber kazanacağız. Ben dünde sizin yanınızdayım, bugün de sizin yanınızdaydım, yarında sizin yanınızda olacağım. Artık yalnız değilsiniz.”
İfadelerini kullandı.

Ağustos ayında yapılması beklenilen delege seçimlerinden bir ay sonra Karabük Şube kongresi gerçekleştirilecek.

Editör: Haber Merkezi