Kardemir A.Ş’de dün yapılan Yönetim Kurulu toplantısından sonra, Özçelik İş Sendikası ile Kardemir yöneticileri bir arada iftar yemeği yediler ve baş temsilcilikte çaylarını içtiler.

Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Dr. Alparslan Bayraktar, yine şirket yönetim kurulu üyelerinden eski Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Genel Müdür Necdet Utkanlar merkez yemekhanesinde Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Adayı Recep Akyel, Şube Başkanı Kenan Yılmaz, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve işçiler ile beraber iftar yemeği yediler.

İftar yemeğinden sonra Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Bayraktar ve eski bakan Zehra Zümrüt Selçuk, Özçelik İş Sendikası Baş temsilciliğini ziyaret ettiler.

Akyel, Yılmaz, şube yönetimi ve temsilciler tarafından karşılanan Kardemir yöneticileri, baş temsilcilikte çaylarını içerek sohbet ettiler.

Alparslan Bayraktar’ın Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel ve Şube Başkanı Kenan Yılmaz ile samimi sohbetleri “yönetim, sendika birlik içinde” dedirtti. 


 

Editör: Haber Merkezi