KARDEMİR A.Ş’nin Ankara Temsilcisi olarak geçtiğimiz aylarda Mustafa Özkan’ın atandığı öğrenildi.

TBMM Başkan Müşaviri ve AK Parti Gurup Amir Yardımcısı olarak görev yapan ve geçtiğimiz aylarda emekli olan Mustafa Özkan’ın KARDEMİR A.Ş. Ankara Temsilcisi olarak 25 Bin TL’ye yakın maaşla işe başladığı öğrenildi.

KARDEMİR’in bir önceki Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Öz’ün talimatıyla, yine bir önceki KARDEMİR Genel Müdürü Hüseyin Soykan’ın imzasıyla Mustafa Özkan’ın Ankara temsilcisi olarak atandığı belirtildi.

ANKARA’DA BÜRO YOK, TEMSİLCİSİ VAR

KARDEMİR A.Ş’nin İstanbul Bürosu ve temsilciliği var ama Ankara’da herhangi bir temsilcilik veya irtibat bürosu olmadığı da biliniyor.

KARDEMİR’in Ankara’da bürosu yok ama 25 Bin TL maaş ile temsilci atanıyor.

Olaya tepki gösteren Karabük’teki siyasi parti temsilcileri “Kardemir bu gidişle AK Parti’nin çiftliği olma yoluna doğru gidiyor. Kardemir’in Ankara’da bürosu yok ama 25 bin TL maaş ile Ankara temsilcisi atanıyor. Bu temsilci olarak atanan kişi işini evden doğru mu yapıyor?” şeklinde eleştiriler getiriyorlar.

Mustafa Özkan’ın AK Partili 12 Milletvekili ile FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’in Amerika ziyaretindeki fotoğraflardan da anıldığı bilinmekte.

Editör: Haber Merkezi