Ak Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal, 5000 Evler ek hastane binası inşaatının yer teslimi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Milletvekilleri Güneş ve Ünal yaptıkları yazılı açıklamada şu bilgilere yer verdiler;

"Karabük’ümüz sağlık alanında önemli bir yatırıma daha kavuşuyor. 5000 Evler Ek Hastane binamızın tamamlanıp hizmete girmesiyle ilimizin büyük bir ihtiyacı giderilmiş olacak ve bu hizmet ile Karabük’ümüz sağlık alanında önemli bir yatırımı daha kazanacak. Son yıllarda Ülkemiz de sağlık hizmetlerinde çok önemli mesafeler kat edildi. Bizlerde AK Parti Karabük Milletvekilleri olarak bu yatırımlardan ilimizin en iyi şekilde faydalanabilmesi için sağlık yatırımlarımızı hassasiyetle takip ediyoruz.

Revize tasarımı yapılan 11843 m2 kullanım alanlı olacak olan 5000 Evler Ek Hastane bina projesinde, öncelikle Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ile Psikiyatri poliklinik ve yataklı servis hizmetleri laboratuar, görüntüleme merkezi (bilgisayarlı tomografi, röntgen, USG) bunun yanı sıra acil servis ve diğer branşlardaki poliklinik hizmetlerini (15 adet poliklinik) içeren 76 adet yatak kapasitesi olacak şekilde projenlendirilecek. 

Sağlık hizmetlerimiz için büyük önem arz eden 5000 Evler Ek Hastane yatırımı ile inşallah ilimizde kaliteli sağlık hizmeti sunumu artarak devam edecektir.

Bu önemli yatırımın Karabük’ümüze tekrar hayırlı olmasını diliyor, ilimize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin KOCA’ya, emek veren tüm bakanlık yetkililerimize hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz. "