Karabük Üniversitesi 31 akademik personel alacağını duyurdu. Yapılan açıklamada son başvuru tarihinin 13 Ocak 2022 olduğu bildirildi.

Akademik kadrosunu her geçen yıl daha da güçlendiren KBÜ’nün; Edebiyat Fakültesine 4, Fen Fakültesine 1, Spor Meslek Yüksek Okuluna 1, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine 2, İşletme Fakültesine 1, Tıp Fakültesine 9, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okuluna 1, İletişim Fakültesine 2, Mühendislik Fakültesine 7, Orman Fakültesine 1, Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okuluna 2 ve Sağlık Bilimler Fakültesine 1 kişi olmak üzere çeşitli alanlarda Profesör, Doçent ve Doktor öğretim görevlileri alınacak.

Söz konusu akademik alımlar ile ilgili Karabük Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Üniversitemizin belirlenen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sayfasında yayımlanarak yürürlüğe giren "T.C. Karabük Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Esasları" ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlamış olmak koşulu ile öğretim üyesi alınacaktır. İlanda belirtilen kadrolardan birden fazla kadroya başvuran adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.”

Editör: Haber Merkezi