AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, "Yüz Yüze 100 Gün" programı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

AK Parti Karabük Milletvekili Ünal, tırpanla hasat yaptı

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Eskipazar ilçesinde tırpan sallayarak buğday hasadı gerçekleştirdi.

"Yüz Yüze 100 Gün" programı kapsamında Doğancılar, Hanköy, Karahasanlar, Köyceğiz, Arslanlar ve Boncuklar köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Ünal, hububat hasadına katıldı.

Eline aldığı tırpanı biledikten sonra buğday hasadı yapan Ünal, "Çiftçinin mirası, emeği ve bayramı hasat zamanıdır. Bizim de hasada katkımız olsun istedik. Tırpanla ekin biçip tırpan biledik ve çekiçledik. Büyük gayret ve fedakarlık gösteren çiftçilerimize bereket getirmesini diliyorum. Artsın eksilmesin, taşsın dökülmesin. Bol ve bereketli olsun inşallah." dedi.

Ziyaretlere, AK Parti Eskipazar İlçe Başkanı Ali Ünal, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yarkan ve İl Genel Meclis Üyesi Sunay Yaka da katıldı.

AK Parti Karabük Milletvekili Güneş, Eflani'de vatandaşlarla buluştu

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ise, "Yüz Yüze 100 Gün" programı kapsamında Eflani'de vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Güneş, program kapsamında Çörekli, Çamyurt, Alpagut, Aday, Çavuşlu, Esencik ve Karlı köylerinde vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulunduklarını belirten Güneş, "Samimiyetle, gönülden gönüle köprüler kurmayı sürdüreceğiz. Hemşehrilerimizin hizmet ve beklentileri için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz." ifadesini kullandı.

Ziyarette, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, AK Parti Eflani İlçe Başkanı Erdal Karaman ile İl Genel Meclis Üyesi Mesut Aydın da yer aldı.

Altınöz çocuklara oyuncak hediye etti

Öte yandan AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ise, Eflani ilçe köyleri ziyaretlerinde, “Yüz yüze, gönül gönüle, yan yana. Bizim hemşerilerimizle diyaloğumuz böyleydi, bundan sonra da böyle olacak inşallah. Eflani ilçemizde hemşerilerimizle bir araya geldik. Hemşerilerimizin istek, talep ve önerilerini dinledik, notlar aldık. Kıymetli hemşerilerime misafirperverlikleri ve güzel sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm çabamız ve emeğimiz çocuklarımız için.” değerlendirmelerinde bulundu. 

Editör: Haber Merkezi