Yalova da iki haftadır devam eden Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lige çıkma müsabakaları bugün final maçı ile sonuçlandı.

Karabük’ü temsil eden, Karabük Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız 9 karşılaşmanın tamamını namağlup tamamladı ve şampiyonluğunu ilan etti.

Son karşılaşmasını Amasya Gümüşhacıköy ile yapan Karabük’ün Demir Kartalları, Karabük Valisi Fuat Gürel, Gençlik Spor İl Müdürü Coşkun Güven  ve Karabük Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürü Bilal Yatmaz yalnız bırakmadı.

Yalova’ya giden Vali Gürel, Gençlik Spor Müdürü Güven ve Basın Müdürü Yatmaz, Demir Kartalların mutluluğuna ortak oldular.

Karabük Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, artık Türkiye Tekerlekli Basketbol 1. Liginde mücadele verecek.

Kulübün kuruluşunda büyük emeği geçen ve takımın as oyuncularından olan Ziya Yalçın, tüm takım arkadaşları adına konuştu. Yalçın “Çok mutluyuz. 9 Maç yaptık ve hepsinde de galip gelerek şampiyonluğu elde ettik. Şimdi Türkiye’nin ünlü tekerlekli sandalye basketbol takımları ile sahaya çıkmaya hak kazandık. Bizi destekleri ile yalnız bırakmayan Sayın Valimize, Gençlik Spor Müdürümüze, Karabük yerel basınına ve en önemlisi tüm Karabüklülere teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki daha iyi yerlerde olmak için bizlere verilen bu destek devam edecektir.” Diye konuştu.
 

Editör: Haber Merkezi