Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin girişimleriyle Karabük TSO Başkan adayları Adnan Çebi ve Fatih Çapraz anlaşmayı sağladı. 

Yapılan görüşmeler sonucunda Fatih Çapraz'ın Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkan adayı, Adnan Çebi'nin ise Meclis Başkan adayı olarak belirlenmesi kararlaştırıldı.

Adnan Çebi'nin bir çok grupta ekibiyle birlikte seçimlere gireceğini belirtirken "Karabük TSO seçimlerinden dolayı şehir bir hayli gerildi. Biz hizmet etmek için yola çıktık ve birlikteliği sağladık." diye konuştu.  

AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, sürecin başından bu yana "tarafsızım" açıklamaları ile süreç dışı kalırken, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, sanayicilerle, tüccarlar arasında yaşanacak olası kavgayı uzlaşı ile sonlandırmayı başardı.

Yapılan görüşmelerin uzlaşmayla sonuçlanmasının ardından Başkan Vergili şu açıklamalarda bulundu;

"Karabük'ün menfaatleri üzerine her zaman asgari müşterekte birleşme olmuştur. Bizim görüşmelerimizin neticesinde Adnan Bey kardeşimiz olsun, Fatih Bey olsun Karabük'le ilgili idarenin Ticaret Odasının gelişiminde katkıda bulunmak için beraber hareket etmeye karar vermişlerdir. İnşallah bu çalışmaları da hayırlara vesile olur.

Almış olduğumuz karara göre Fatih Bey Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı olarak da Adnan Çebi Bey kardeşimiz yollarına devam edecekler. Bizler yine elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Karabük'e hayırlı çalışmalarda bulunacaktır. İkisine de hayırlı uğurlu olsun"

Editör: Haber Merkezi