Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonuna (TESK) bağlı odalar Kasım ayından itibaren olağan kongrelerini yapacaklar.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonuna bağlı olan Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odasının da Aralık-Ocak ayında olağan kongresi gerçekleşecek.

Uzun yıllar Karabük Şoförler Odasının başkanlığını yürüten ve 2018 genel seçimlerinde MHP’den Milletvekili adayı olan Ahmet Karabacak’ın boşalttığı koltuğa yönetimde bulunan Cemal Topçu geçmişti.

Ocak ayında kongresini yapacak olan Karabük Şoförler Odasında Ahmet Karabacak’ın tekrar aday olacağı konuşulurken, mevcut başkan Cemal Topçu’nun da Karabacak’ın lehine aday olmayacağı belirtiliyor.

Diğer taraftan odanın 2014 kongresinde aday olan ve Ahmet Karabacak’ın karşısında ciddi oy alan Mithat Namal’ın ise yeniden Karabük Şoförler Odası Başkanlığı için aylar öncesinden çalışmalara başladığı da ifade ediliyor.

Karabük Şoförler Odasında uzun yıllar başkanlık yapan ve yeniden kongrede adaylığa hazırlanan Karabacak’ın ise Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Nurettin Tümen ve ekibi ile beraber hareket ettiği de konuşulan konular arasında geçiyor.    

Editör: Haber Merkezi