Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığı’nın 9. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede delege seçimlerinde büyük başarı elde eden Kenan Yılmaz, yeni başkan seçildi.

Safranbolu Leyla Dizdar Kongre Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurula HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Karabük Valisi Fuat Gürel, AK Parti Karabük milletvekilleri Niyazi Güneş, Cumhur Ünal, Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, MHP İl Başkan Yardımcısı Cenk Gedikoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Erol Serin İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özay ve Teşkilat Yöneticileri, MÜSİAD Karabük Şube Başkanı ve Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal, siyasi parti, STK ve kamu kurum kuruluşları temsilcileri ile delegeler ile işçiler katıldı.

Genel kurulda konuşan Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci bir konuşma yaptı ardından kongrede Karabük Valisi Fuat Gürel ile milletvekilleri Ünal ve Güneş de birer konuşma yaptı.

Divan Başkanlığını Özçelik - İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel’in yaptığı genel kurulda, Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığı yeni yönetimi için sandık başına gitti.

Genel Kurulda Kardemir işçisinin yoğun tezahüratları altında yeni şube başkanı Kenan Yılmaz konuşmasını gerçekleştirdi.

Yapılan seçimlerde Kenan Yılmaz başkanlığındaki Özçelik İş Sendikası Şubesinin yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu:

“Ali Kaplan, Hidayet Büyükdoğan, Ali Gürcan Barlas ve İsa Aydın.”

Editör: Haber Merkezi