Bugüne kadar karabuknethaber.com alan adıyla internet haberciliği yapan Karabük Net Haber, resmi olarak tescil ettirdiği TR uzantılı alan adıyla karabuknethaber.com.tr olarak da yayınlarına devam edecek.

2008 yılından beri Karabük'ün en çok takip edilen ve gündemi oluştaracak haberlere, yorumlara ve yazılara imza atan Karabük Net Haber, Türkiye Cumhuriyeti'nin kendine ait Uluslararası geçerli TR uzantılı alan adını da almasıyla internet haberciliğinde markasını bir kez daha tescil ettirdi.

TR uzantılı alan adının (karabuknethaber.com.tr) tescil edilmesiyle ilgili bilgiler veren İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Editör Ergün BAŞKAYA,

"İnternet haber yayıncılığına başladığımız 2008 yılından bugüne kadar karabuknethaber.com alan (domain) adı altında hizmet verdik. Bugün, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Resmi Kurumlarının onayı ile alınan TR uzantılı domain adımızı da karabuknethaber.com.tr olarak hizmete aldık. İnternet haberciliğimizi resmi olarak tescil ettiren bu (karabuknethaber.com.tr) alan adımız ile de haberciliğimizi sürdüreceğiz.

Ziyaretçilerimiz ve takipçilerimiz, 24 saat içinde tanımlanacak olan DNS ayarlarından sonra internet tarayıcılarının adres kısmına yazacakları 'karabuknethaber.com.tr' alan adı ile de haber sitemizi ziyaret edebilecektir." açıklamasında bulundu.