İl Genel Meclisi toplantı salonunda, Nisan ayı Meclis toplantısında gerçekleştirilen İl Genel Meclis Başkanlığı’na oy birliği ile Ahmet Sözen seçildi.

Başkan Sözen, “Çözüm Odaklı Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz”

İl Genel Meclis Başkanlığı seçiminde oy birliği ile Karabük İl Genel Meclis Başkanı seçilen Ahmet Sözen, yaptığı konuşmada herkese ayrı ayrı teşekkür ederek; “AK Parti grubunun şahsımı aday olarak ilan etmelerinden ve teklif etmelerinde dolayı grubuma teşekkür ediyorum. Onun dışında diğer parti gruplarımızdan da şahsıma eksiksiz destek verdiklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bir yerel Parlamento olan İl Genel Meclisimiz ve İl Genel Meclisimize Başkanlık verilmesi şahsım adına tabi ki onur verici bir husustur” dedi.

17 İl Genel Meclis üyesinin katıldığı oylama sonucunda, oy birliği ile Meclis Başkanlığı’na seçilen Başkan Sözen, tüm Meclis üyelerine teşekkür ederek; “Bu manada İl Genel Meclis üyelerimizin tamamının desteğini ve oyunu alarak buraya seçilmem münasebetiyle omuzlarımıza çok ağır bir yükün yüklendiğinin bilincinde ve farkında olacağız. İnanıyorum ki tüm İl Genel Meclisi üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde tüm enerjimizi Karabük’ümüzün sorunlarına ve sorunların çözümüne ayıracağız. Birlik ve beraberlik içerisinde bunların üstesinden geleceğimizi umuyorum ve çalışmalarımızın bu yönde ilerleyeceğine olan inancım tamdır” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi