Demokrasi ve Atılım Partisi “DEVA” Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Selma Aliye Kavaf, Essum Aslan, Hatice Dudu Özkan ve Tunahan Elmas Karabük ve Safranbolu’da halkla ve esnafla buluştu. 

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı DEVA Partisi güçlü bir yönetim kadrosuyla son günlerde adından sıkça söz ettirmeye başladı. Tüm il ve ilçelerde çeşitli etkinlikler yapan teşkilatlarını yalnız bırakmayan Genel Merkez Teşkilatı bugün ise  Karabük’te idi. 

DEVA Partisi Karabük il Başkanı Yusuf Aydın, Merkez İlçe Başkanı Ayhan Duru, Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yavuz, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Karabük Hürriyet Caddesi’nde stand kurularak vatandaşların ve ticaret yapan  esnafın sorunları dinlendi. Ardından Safranbolu’nun en geniş kapsamlı pazarı olan perşembe pazarı esnafı gezilerek, DEVA partisinin politikaları anlatıldı, broşür ve maske dağıtımı yapıldı. Genel başkan Ali Babacan’ın bu hafta gündeme getirdiği Tarım Eylem planı anlatıldı. 

Esnafı tek tek dinleyen yöneticiler, son iki yıldır zor bir süreç geçiren esnafın yanında olduklarını ve seçim sonrası yapacakları eylem planlarından bahsetti. Perşembe pazarında kurulan stantda yönetim kurulu üyeleri vatandaşlara parti politikaları hakkında bilgi verdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği heyet, pazara gelen vatandaşlarla da sohbet ederek hükümetten ve partimizden beklentilerini dinledi.

Editör: Haber Merkezi