Karabük Belediyesinden hayatı kolaylaştıran bir hizmet daha; su faturaları E-Devlet üzerinden ödenebilecek.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili hayatı kolaylaştıran hizmet silsilerine bir yenisini daha ekledi. Karabük Belediyesi, hizmetlerini online olarak internet üzerinden erişime açmak ve vatandaşların saatlerce vezne önünde kuyruklarda sıra beklemesinin önüne geçmek amacıyla belediye hizmetlerinin E-Devlet ile entegrasyonunu gerçekleştirdi.

Karabük Belediyesi ile ilgili her türlü irtibat artık e- devlet ile kurulabilecek. Resmi web sitesi www.karabuk.bel.tr üzerinden elektronik belediyecilik hizmeti veren Karabük Belediyesi, artık bu hizmetleri tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan güvenli ve etkin bir şekilde erişimi sağlayan e-devlet üzerinden de sunmaya başladı. 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kurumsal dönüşüm kapsamında teknolojiye yapılan yatırımların önemli getirilerinden birinin de yeni uygulamaya başladıkları e–devlet olduğunu vurgulayarak, "Vatandaşlarımız artık www.turkiye.gov.tr’ye girip Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam, Eğlence Vergileri ile Su borcu ödemelerinizi artık e-Devlet üzerinden online olarak gerçekleştirebilir" dedi.

Öte yandan Karabük Belediyesi, hizmetlerin E-Devlet üzerinden nasıl kullanılacağına dair bir de tanıtım videosu yayımladı.