İYİ Parti Karabük il ve bazı ilçe başkanlarının görevden alınacağı ve yeni atamaların yapılacağı söylemleri uzun bir süredir kamuoyunu meşgul etmekte. Siyaset kulisleri yine son dakika bazı haberleri içeren iddialar ile hareketlendi.

İl Başkanı Erol Serin’in görevden alınacağı ve yerine Karabük’te uzun süre baro başkanlığı yapan Av. Ali Çetin Aygün’ün İYİ Parti Karabük İl Başkanlığına atanacağı yönünde çalışmalar yapıldığı öğrenildi.

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın parti içindeki görevinin değişmesi ve Genel Başkan Meral Akşener’in Teşkilatları tamamen kendine bağlamasıyla, ülke genelinde çok sayıda il ve ilçe teşkilatlarında seçimler öncesi değişim yapılacağı belirtiliyor.

Akşener’in teşkilatlardan sorumlu yaptığı koordinatör Süleyman Sırrı Özdolap’ın geçtiğimiz günlerde Karabük’e geldiği, Erol Serin ve Ali Çetin Aygün ile ayrı ayrı konuştuğu öğrenildi.

Safranbolu ilçe başkanı Bilal Aslan ile ilgili de bir değişimin yapılacağı ve bu değişimin Mayıs ayı içinde gerçekleşeceği konuşuluyor.

EROL SERİN ‘HABERİM YOK’ ALİ ÇETİN AYGÜN SESSİZ

İYİ Parti İl Başkanı Erol Serin, iddia edilen söz konusu bu değişim ile ilgili Karabük Net Haber’e hiçbir bilgisinin olmadığını ifade etti.

Partililer de il ve ilçe teşkilatlarında bir değişim yaşanacaksa, uygun bir tarzda olması gerektiğini ve kimsenin rencide edilmeden, siyasi geleceklerini karartmadan değişimin yapılması gerektiğini vurguluyorlar.

Ali Çetin Aygün ise Karabük Net Haber’in tüm sorularını cevapsız bıraktı ve şimdilik hiçbir açıklama yapmayacağını ifade etti.