Geçtiğimiz hafta İYİ Parti İl Başkanlığına atanan Av. Ali Çetin Aygün, ilk açıklamasını Karabük Net Haber’e yaptı.

İYİ Partili Karabük İl Başkanı Av. Ali Çetin Aygün, hızlı bir şekilde ilçe teşkilatlarını oluşturmak üzere, ilçe başkanlarını belirlediklerini belirtti.

Ali Çetin Aygün yeni atamalarını yaptıkları ilçe başkanlarının, önümüzdeki birkaç gün içinde onayını alacağını ifade etti.

Merkez İlçeye Hilmi İnce’yi, Safranbolu İlçe Başkanlığına Müşerref Özer’i, Yenice’ye mevcut ilçe başkanı Seyfi Tetik’i, Eskipazar’a Orhan Dönmez’i, Eflani’ye Halil İbrahim Bulut’u ve Ovacık İlçe Başkanlığına ise Emin Tufan’ı uygun gördüklerini belirten Aygün, İl Teşkilatında yer alacak isimlerin de hemen hemen şekillendiğini aktardı.

Ülke gündemini de değerlendiren Aygün, Osmanlı Dönemindeki Padişah Abdülhamit zamanında yaşanan Duyun-i Umumiye benzetmesi yaptı ve “Ülkenin durumu çok kötü. Abdülhamit döneminde dış borçların ödenmesi için Duyun-i Umumiye vardı, şimdi de aynı durumdayız” diye konuştu.

Karabük’ün şu anki durumunu da dile getiren İYİ Parti yeni İl başkanı Ali Çetin Aygün “İşsizlik had safhada. İşe girebilmek için AK Parti’ye üye olma zorunluluğu var. Emeklinin hali perişan, esnafın hali ise daha da perişan.” İfadelerini kullandı.

Aygün, son olarak başarılı olmak için geldiğinin altını çizdi ve “Büyük başarılar elde edeceğiz” dedi.   

Editör: Haber Merkezi