İYİ Parti Safranbolu İlçe Başkanı Bilal Aslan ile birlikte Yenice ve Eflani İlçe Başkanı, dün Meral Akşener’in Ankara’nın Kahraman Kazan ve Kızılcahamam ilçelerinde yaptığı esnaf ziyaretleri programlarına katılmışlardı.

lçe Başkanlarının, Akşener’in programını takip etmek için Ankara’ya gitmelerinin asıl amaçlarının, parti kulislerinde, Karabük İl Başkanı Erol Serin ile İl yönetiminden duyulan rahatsızlıkların dile getirilmesi olduğu yönünde yorumlar yapılmıştı.

EROL SERİN “KİMSE İLE SIKINTIMIZ YOK, YÖNETİMDE BU KONUYU DEĞERLENDİRECEĞİZ”

İYİ Parti içinde yaşanan gerginlikler sosyal medya sayfalarında karşılıklı atışmalara yansımış, Karabük Net Haber’de “İYİ Parti’de Neler Oluyor, İpler Yine Gerildi mi” başlıklı haberler yer almıştı.

Konuyla ilgili, İYİ Parti Karabük İl Başkanı Erol Serin, Karabük Net Haber’e bir açıklama yaptı ve açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  

“Partimiz ile ilgili yayınlanan haberle alakalı olarak gerek partimizin teşkilat ve yönetimlerinde, gerekse Safranbolu İlçe Başkanımız Bilal Aslan’la ilgili şahsımın veya il yönetimimizin hiçbir sıkıntısı yoktur. Pazartesi günü yapacağımız il yönetim kurulu toplantısından sonra konu ile ilgili geniş açıklama yapılacaktır.”