İYİ Parti Karabük İl Başkanlığı görevini genel merkezin kararıyla Erol Serin'den devralan Av. Ali Çetin Aygün, Karabük kamuoyunun siyasi beklentilerini boşa çıkardı. 

Karabük'ün başarılı Avukatlarından Ali Çetin Aygün, İYİ Parti Karabük İl Başkanlığı görevine atandığında bir çok kesim tarafından, "monşer başkan halka inemez, halkla bütünleşemez, halkı anlayamaz, halkla kucaklaşamaz ve İYİ Parti kaybeder" düşüncesindeyken bugün sahaya inip esnaf ziyaretlerine başlamasıyla tüm tabuları yıktı.

İl Başkanı Aygün, beraberinde İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleriyle Safranbolu Eski Çarşı esnaflarını ziyaret ederek esnaflardan bilgiler aldı, sorunlarını dinledi ve siyasi beklentilerin aksine halk adamı olduğunun, halk ile kucaklaşacağının ilk sinyallerini verdi. 

Gerçekleştirmeye başladığı esnaf ziyaretleriyle kapılı kapılar arkasında görev yapmayacağının, halka inip halkla kucaklaşacağının mesajlarını da veren İYİ Parti İl Başkanı Aygün, #azkaldı #iyilergeliyor hashtagı ile sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Bugün esnaf ziyaretlerimiz kapsamında İl ve İlçe yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte Safranbolu Eski Çarşı esnaflarını ziyarette bulunduk. İlgi ve alakalarından dolayı tüm Eski Çarşı esnafına ve özellikle aynı zamanda esnaf olan  Çavuş Mahallesi Muhtarı Sayın Barış Kaya ve Camiikebir Mahallesi Muhtarı Sayın Erhan Başkaya'ya sonsuz teşekkürler."

Editör: Haber Merkezi